Een tattoo als herinnering – verslag Willie van Gurp

,

“Hallo lieve mensen van de Walk….” Willie van Gurp uit Zwolle schreef zich deze zomer in als 15.048e pelgrim. Na afloop mailde hij ons dit hartverwarmende verslag. Met de ontroerende mededeling dat hij het symbool van de Walk of Wisdom als tattoo op zijn kuit liet zetten. We zijn er stil van…
Bedankt voor je waardering Willie, dat geeft ons moed!

Hallo lieve mensen van de Walk….

Ook ik heb jullie fantastische pelgrimstocht mogen lopen. 
Mijn wens was om een aantal dagen helemaal op mijzelf te willen zijn, zonder invloed van anderen mijn eigen dag indelen.
Ik wandel erg graag, vandaar dat ik na een speurtocht naar iets leuks uitkwam bij de Walk of Wisdom.

Wat heb ik ontzettend genoten. 

In het begin even wennen aan het gevoel om te wandelen en verder niets. Het wende gelukkig al heel snel en urenlang de ene voet voor de andere en genieten van de omgeving en het moment, geweldig. 
Urenlang alleen lopen en af en toe groet aan veelal tegemoetkomende wandelaars.
Ik had heerlijk wandelweer. Veelal zonnig en zo’n 15-20 graden. Het kon niet beter.

Wat is de route geweldig en de omgeving van Nijmegen prachtig. Alles wat Nederland zo mooi maakt, kwam ik op de route tegen. Uiterwaarden, bossen, heide, water, heuvels, mooie steden en dorpen en nog veel meer!
Uren en uren heb ik alleen gelopen. Hoe fijn dat was om dat te ervaren. En af en toe een leuk gesprek met iemand die mijn pad kruist.
Ik kan maar één ding zeggen: Het was fantastisch! En nog steeds denk ik met veel plezier terug aan mijn tocht.
Ik dank jullie voor deze mooie tocht. Het is een bijzonder moment in mijn leven, vandaar dat ik het symbool van de tocht op mijn kuit heb laten tatoeëren!

Met een vriendelijke en wijze groet,
Willie van Gurp
Inschrijfnummer 15.048