Deel je jouw verhaal of foto’s?

De route is voor iedereen hetzelfde. En het bijzondere is dat ieder de route en het wandelen op zijn of haar eigen manier zal ervaren. Een beetje daarvan kan je delen.

De route eindigt in de St. Stevenskerk, zodra je daar je laatste ringetje op komt halen, heb je kans om meteen wat eerste woorden en indrukken op je persoonlijke papieren pagina te delen, in het logboek.

Iedereen die de route helemaal heeft gelopen, krijgt de gelegenheid om een pagina in te sturen voor de tweede editie van Seizoenen van het Leven, ons hedendaags getijden- en pelgrimsboek. De eerste editie verscheen in juni 2015 en de tweede wordt gemaakt van inzendingen door pelgrims. Zodra bekend is hoe dat er uit gaat zien, krijg je daar bericht over.

Voor iedereen die nu al wat te delen heeft -ongeacht of je net de eerste stappen hebt gezet, halverwege bent of al helemaal klaar bent- is er de mogelijkheid om iets te delen via deze site. Je verhaal, foto, gedicht, kunstwerk of iets anders dat je wil delen is van harte welkom. Mail het naar ons toe en we plaatsen het op deze site.

Mailen kan naar [email protected].  Leuk als je je pelgrimnummer erbij vermeldt!