De Walk of Wisdom samen met anderen

We krijgen vragen van pelgrims die de route liever niet alleen, maar samen met anderen willen lopen. De redenen zijn uiteenlopend: meer verdieping, veiliger, verbondenheid. Zelf organiseerden we twee keer de ‘Walk of Wisdom in een jaar rond’, waarbij we in stilte de hele route in een jaar rondliepen (verslag René). Vorig jaar zomer organiseerden we ook een vijfdaagse wandelweek in augustus (verslag Manja).

Georganiseerde wandelweek 2019

Een nieuwe wandelvijfdaagse zit er deze zomer niet in: onze vrijwilligers kunnen niet. Er is wel een wandeltiendaagse van een van onze pelgrims: Simon Wijma. Simon heeft de dagen ontspannen ingedeeld in étappes van zo’n 15 kilometer met halverwege een rustdag in het pelgrimsklooster van Avant Spirit in Velp (N-Br). Het maximum aantal deelnemers is vijf.

Er is tijd …. om te lopen, te rusten, te bezinnen, te praten.” Van 18 t/m 27 aug. Meer: link.

Andere tips om samen te lopen:

  • Kom naar de Oriëntatiemiddag op zaterdag 18 mei en vraag of er andere pelgrims zijn die een of meer stukken samen willen lopen. Link.
  • Als je facebook hebt: post een oproep in onze besloten groep ‘pelgrims van de Walk of Wisdom’
  • Er komt mogelijk een wandelweek in de herfst van twee ecologisch bevlogen pelgrims. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven (zie onder website).
  • Laat je op de aparte mailing zetten voor de stiltewandelingen (mail [email protected]). Een nieuwe reeks stiltewandelingen zit in de pijplijn.

Foto: Simon Wijma op de Walk of Wisdom (link)