De walk in zeven tekeningen – verslag van een pelgrim

Pelgrim Joke deelde zeven portretjes met ons, van elke wandeldag één. De portretten zijn meteen een inzending voor ons getijdenboek: pelgrims kunnen een bijdrage leveren aan een nieuwe editie, gekoppeld aan een van de 34 routekaarten. Een selectie hiervan wordt gebundeld tot het nieuwe boek. Lees hier meer over de selectie criteria.

“Met veel plezier en verwondering heb ik de Walk of Wisdom in 7 dagen gelopen. Aanvankelijk ben ik in oktober 2018 met mijn tentje op stap gegaan om het gevoel van vrijheid en contact met de natuur te vergroten. Door omstandigheden ben ik na 3 prachtige loopdagen naar huis gereisd. Kon na enkele dagen nog 1 wandeldag maken, waardoor ik tot Grave kon lopen.

Tijdens afgelopen carnavalsweekend, vrijdagochtend 1 maart, heb ik de route vanuit Grave kunnen oppakken. Liep van Grave naar Wychen, de volgende dag door naar Afferden. Op de regenachtige zondag 3 maart liep ik over dijken en uiterwaarden door het prachtige landschap naar Nijmegen, waar ik me om 15.15 uur in de Stevenskerk heb afgemeld. “