De eerste ‘engelen’ zijn geland!

,

Wat ontzettend leuk en hartelijk: bij onze donatie campagne vrienden van de wijsheid zijn de eerste ‘engelen’ geland. Marjolein Pieks, dorpsdichter van Heumen, voltooide deze week haar Walk of Wisdom en heeft €50,- gestort om de route verder te ontwikkelen en onderhouden.

“Morgen voltooien Heidy Cees en ik onze pelgrimage. Een wonderlijke tocht die we uitsmeerden over maar liefst 2 jaren!

Mijn dank en bewondering voor jullie initiatief is onbeschrijflijk. De Walk of Wisdom heeft bij mij een innerlijke transformatie teweeg gebracht van heb ik jou daar. Er was weinig voor nodig behalve het pad, de voeten en de beweging. De rest was en leidde regelrecht naar de stilte; bron van wijsheid, bron van liefde, bron van zijn.

Dankzij de Walk of Wisdom heb ik in liefde afscheid kunnen nemen van veel dwalingen en verleidingen die me uitputten. Ik ben terug gekeerd naar de kern van mijn wezen, licht en engelachtig zoals mijn dochter, de zon en maan en alles wat daar tussenin kan staan. Ik geloof ten diepste dat iedereen een engel is of kan zijn. En om dat geloof uit te dragen stortte ik vandaag 50 euro op jullie bankrekening.

En …… een gedichtje:

Engel van de Wijsheid

mijn voeten
zijn vleugels
mijn vleugels
klapwiekende
stilte

Marjolein Pieks

 

De Walk of Wisdom krijgt geen subsidie en draait vooral dankzij de inschrijfgelden voor startpakketten. Voor de continuïteit van onze stichting en investeringen in de ontwikkeling doen we een beroep op donaties en fondsen.

Wie ons met meer dan €50,- per jaar sponsort mag zich van ons met gerust hart een engel noemen!
Meer over de campagne ‘vrienden van de wijsheid’: link