De 5.000e pelgrim komt eraan…

,

We hebben leuk nieuws: het startpakket voor de 5.000e pelgrim is ingepakt!

Amper 4,5 jaar na onze opening – op 21 juni 2015 – en met een grote provinciale prijs op zak – de Gelderse Landschapsverkiezing – mogen we gerust zeggen dat onze pelgrimsroute haar bestaansrecht bewezen heeft. De pelgrims komen steeds vaker zelfs uit Vlaanderen, waar we recent een veelbelovende verkenning deden voor een Walk of Wisdom België.

Feestelijk startpakket – wie?

Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, hebben we het 5.000e startpakket apart gelegd. We gaan het verloten onder alle pelgrims die zich de komende maand inschrijven. De gelukkige winnaar krijgt niet alleen het inschrijfgeld terug, maar ook een bijzonder cadeaupakket met overnachtingen, maaltijden, borreltjes of taart, aangeboden door pleisterplaatsen langs de route. Voor de pelgrim die hier ja tegen zegt: deze ’tocht naar binnen’ stráált ook een beetje uit naar buiten.

Wat de traktaties zijn, blijft nog even spannend: we hebben de vraag net uitgezet. Maar de eerste fêteringen zijn al binnen en ohh… konden we zelf maar meeloten ????.

Wil je kans maken op een pelgrimstocht met feestelijk randje en vind je het prima om nu en dan op de foto te gaan om sponsors te bedanken met wat PR? Iedereen die zich tussen zondag 10 november en dinsdag 10 december inschrijft, loot automatisch mee. Wie wint, vragen we of die dat ook op prijs stelt, dus je kunt altijd nee zeggen. Het 5.000e startpakket is voor een pelgrim die uiterlijk april 2020 de Walk of Wisdom gaat voltooien.

Schrijf je in: de loting voor het 5.000e startpakket is gestart!

Startpakket pelgrimsroute Walk of Wisdom
Het 5.000e startpakket door één van de vier vrijwilligsters die het afgelopen vrijdag inpakte: Maria Ludikhuize