Cultureel terras de Kaaij/Gastenschip Orca sponsort 1 kilometer

Orca-slaapkamer-4.jpg

Orca-slaapkamer-4.jpg

Cultureel terras de Kaaij in Nijmegen heeft 1 kilometer van de Walk of Wisdom mogelijk gemaakt. De Kaaij wordt beheerd door Leon Berkers die ook de monumentale gastenschepen Orca en Opoe Sientje beheert. Deze twee schepen worden de eerste overnachtingsplekken waar pelgrims van de Walk of Wisdom korting krijgen. Ook 100 meter of meer mogelijk maken? Klik hier

Orca en Opoe Sientje liggen in het centrum van Nijmegen aan de Waal tegenover voetgangersbrug de Ooijpoort. Deze brug leidt lopers direct vanaf het centrum van de stad naar de natuur van de Stadswaard. De schepen liggen ook onder de oude Waalbrug waar elk jaar Cultureel terras de Kaaij plaatsvindt, een culturele bazaar van allesbehalve standaard diensten en muzikanten.

Pelgrims die in Nijmegen willen slapen na afloop of voorafgaand aan de 136 kilometer lange route kunnen kiezen tussen een stapelbed in de kajuit van Gastenschip Orca of een twee persoonshut in Opoe Sientje. Prijzen vanaf 33 Euro per persoon inclusief ontbijt en toeristenbelasting op vertoon van pelgrimspaspoort (icoon plus pelgrimsveter). 

b2ap3_thumbnail_Juttershut-opoe-sientje-sm.jpgb2ap3_thumbnail_1001-nacht-sm.jpg

Meer informatie: 

http://www.gastenschiporca.nl/nl/fotos.html

http://www.opoesientje.nl/