Pelgrimsgetijdenboek: Op Weg naar Wijsheid

Bij de opening van onze eerste pelgrimsroute in 2015 introduceerden we nóg een ritueel:  het pelgrimsgetijdenboek. Geïnspireerd op de Middeleeuwse gebedenboeken van de Nijmeegse Gebroeders van Limburg maakten we een eigentijds bezinningsboek los van religie. Bekende én onbekende Nederlanders schreven over een inspirerende levenservaring, en moderne kunstenaars maakten speciaal voor het boek kleine kunstwerken.

Dit eerste pelgrimsgetijdenboek –  Seizoenen van het leven  – is al lang uitverkocht. We maken nu een tweede pelgrimsgetijdenboek: Op Weg naar WijsheidHiervoor nodigen we inspirerende persoonlijkheden uit om de Walk of Wisdom te lopen en een bijdrage te leveren. Verslagen van onbekende pelgrims krijgen ook een plaats.

Het boek komt in stappen uit: ieder hoofdstuk eerst als e-book. Het eerste hoofdstuk verschijnt op 3 september 2022. Meer: link. Er is trouwens nog één exemplaar verkrijgbaar van het eerste pelgrimsgetijdenboek Seizoenen van het Leven: de bijzondere uitgave met alle originele kunstwerken.