Avontuurlijke, vijfdaagse wandelweek

Van 5 t/m 9 augustus is een avontuurlijke wandelweek ter bezinning op je plaats in het eco-systeem van de aarde. Met maximaal 10 deelnemers loop je het eerste deel van de route. De week is geheel verzorgd met eten en slapen. De overnachtingen zijn vaak avontuurlijk. Je slaapt o.a. in een hotel, een klooster, een tuinvogelreservaat en in een tipi.

De twee begeleiders Manja en Thomas hebben de week bedacht en lopen als vrijwilliger mee. Manja is mede ontwikkelaar van de Walk of Wisdom en Thomas is bestuurslid. Thomas schreef een liefdesbrief voor de aarde waarin hij belooft een jaar geen nieuwe spullen te kopen (meer).

De week kost €285,- voor vier overnachtingen, vier keer ontbijt, vier keer avondeten, een keer lunchpakket en de welkomst en vaarwel koffie/thee. Drankjes en de andere lunches zijn op eigen kosten, de laatste kopen we samen in gedurende het lopen. Als je nog geen startpakket voor de Walk of Wisdom hebt, komt er €30,- bij en word je ingeschreven als pelgrim en krijg je het pakket  thuis toegestuurd. Meer informatie of aanmelden: link

Afbeelding: Elyzeese Velden door Siemen Dijkstra. De wandelweek komt door deze velden. De afbeelding is een miniatuur uit Seizoenen van het Leven: een hedendaags getijden- en pelgrimsboek.

Elyzeese Velden door Siemen Dijkstra