“Als de regens om je oren slaan…”

Als de regens om je oren slaan

Het thema van onze stiltewandeling morgen is geborgenheid (meer). Ik vroeg redacteur Lucy Holl wanneer ze dat ervaart.

‘Geborgenheid ervaar ik op heel uiteenlopende manieren. Als ik samen ben met mensen die op dezelfde golflengte zitten bijvoorbeeld. Of als ik in alle stilte kan werken aan verhalen. Als ik in mijn bed stap en weet dat ik veilig ben die nacht (terwijl zo veel mensen op de vlucht zijn).

Maar bovenal kan ik me geborgen voelen in muziek die recht mijn hart in gaat. Deze week was ik bij een concert van De Dijk. De meeste teksten van Huub van der Lubbe vind ik fantastisch. Een klein couplet:

“Als de regens om je oren slaan | En heel de wereld zit achter je aan | Kom dan bij mij in de luwte staan | Tot jij mijn liefde voelt.”‘ 
Lucy Holl
Redacteur Walk of Wisdom