Akoestisch duo “Messingh” speelt op onze vertrekceremonie van 18 mei

We zijn blij en trots dat Helma Mollenkamp en Ben Dirks komen spelen op onze vertrekceremonie van 18 mei om 10.00u in de Nijmeegse Nicolaaskapel. Helma en Ben vormen samen het akoestisch duo MESSINGH en zijn de warme inspiratoren van “Genegenheid onder de Hemel”, een Nijmeegs muziekcafé in de kelder van bierbrouwerij De Hemel.

Ben en Helma zijn al sinds de opening van onze pelgrimsroute met de Walk of Wisdom verbonden. Helma is zelf pelgrim en maakte met Ben o.a. de muziek onder onze introductiefilm (zie onder). De vertrekceremonie begint zaterdag 18 mei om 10.00u in de 10e eeuwse Nicolaaskapel, 700 meter vanaf ons beginpunt de Stevenskerk in het Nijmeegse Valkhofpark. Vanaf 09.45u kun je meelopen met een stiltewandeling vanaf het beeld van Mariken op de Grote Markt richting de kapel. De ceremonie is gratis bij te wonen en duurt een half uur.

Ook niet-pelgrims zijn van harte welkom! Meld je aan via [email protected]
Meer over het duo MESSINGH: link.

Tip: wil je meer weten over de Walk of Wisdom, kom dan naar onze orientatiemiddag die dag om 14.00u in de Stevenskerk (meer).

De Walk of Wisdom door Leonie van den Schoor (Stukproducties) met muziek van MESSINGH (akoestisch duo Helma Mollenkamp en Ben Dirks)