Aanstaande zondag de vijfde stiltewandeling

Foto: Marja Hakkoer

Zondag 9 september is alweer onze vijfde stiltewandeling in de reeks van tien: de Walk of Wisdom in een jaar rond.

Begeleiding en thema

De begeleiding is dit keer in handen van Marlou Elsen en René van Nieuwkuijk. Marlou is coach in Nijmegen en begeleidt zelf ook stiltewandelingen met paarden (link). Samen met onze vaste voorbereider van deze reeks stiltewandelingen René koos ze voor het volgende thema:

Terugschakelen, rustig werken vanuit je bron.

Het thema is ontleend aan het boek van Jaap Voigt: Leven en werken in het ritme van de seizoenen. 

De tijd van groei is ten einde; het expansieve gevoel van de zomer neemt af. Dit kan haaks staan op de vele opstartactiviteiten, die gewoonlijk na de zomer plaatsvinden. Om te voorkomen dat je je gek laat maken, is het essentieel dat je weet waar jij in je element bent en werkt vanuit je bezieling.

Op welk gebied is bij jou sprake van persoonlijk meesterschap?
In de pauze krijg je de kans je persoonlijke meesterschap te tekenen en/of er iets over op te schrijven. De natuur en het wandelen zullen je wellicht beelden aanreiken. Antwoorden ook die je met je meedraagt en die wellicht vanuit de stilte naar je toekomen.

Wandeling

De wandeling gaat door de fraaie Hatertse Vennen en loopt van Malden naar Nederasselt. De afstand bedraagt zo’n 18 kilometer. Voor wie dit te veel is, is er de mogelijkheid om een bus eerder terug te pakken. We pauzeren in het tuinvogelreservaat van Ronald Baksteen en Machteld Meij, een van de meest geliefde gastgezinnen op de pelgrimsroute.

Meer informatie of aanmelden: link