8 daagse groepspelgrimage: Kiemkracht

Van 29 juli t/m 5 augustus

Loop in acht dagen de Walk of Wisdom onder begeleiding van twee vrijwilligers met als thema kiemkracht. De opbrengst gaat naar de ontwikkeling van ons getijdenboek Op weg naar wijsheid (meer).

Wat is jouw kiemkracht?
Een reis over de Walk of Wisdom.

“We gaan op pad en 8 dagen lopen om samen te onderzoeken wat ieders kiemkracht is. Ik wil met jullie op reis om de aarde te voelen onder onze voeten. De elementen water, vuur, aarde en lucht om ons heen en in onszelf. Ik wil met je op pad om te groeien en onze kiemkracht te ontdekken. Met elkaar in stilte onderweg te zijn.

Spreekt jou dit ook aan? We zullen een aantal keer in eigen kleine tentjes slapen. De tentjes worden vervoerd naar plek van bestemming. We slapen ook veel nachten gewoon in een bed binnenshuis. Je draagt wel je eigen bagage. Het is wat de weg ons brengt: elke dag zal anders zijn.

Ik heb veel zin om onze kiemkracht te laten ontkiemen!

Lieve groet,
Manja

Praktisch
– Van 29 juli t/m 5 augustus 2023.
– 8 dagen lopen, 7 overnachtingen, inclusief ontbijt en avondeten.  Drankjes en lunch zijn voor eigen rekening.
– 1x eenpersoonskamer in 18e eeuws klooster, 3x gedeelde kamer en 3x in een tent (deze wordt vervoerd! Heb je geen tent? laat het weten).
– tent op bijzondere plaatsen waaronder de Tempelhof, het atelier van de makers van ons symbool, en 2x in een natuurgebied.
– gezamenlijke vertrekceremonie. We lopen in stilte met uitwisseling in de pauzes en bij de maaltijden.
– Als organisatie zijn we niet verantwoordelijk voor ongevallen of diefstal. Je kunt zelf  een reisverzekering afsluiten.

– max 8 deelnemers + 1 begeleidend vrijwilliger.
– €695,- inclusief startpakket en porto. De opbrengst gaat naar ons getijdenboek Op weg naar wijsheid.

Over de begeleiding
Manja is co-coördinator van de Walk of Wisdom en werkt als docent verpleegkunde. Ze is ook astrologe en put uit deze bron bij de verdieping van de elementen tijdens de tocht.

Voor meer informatie [email protected] of tel: 06 10948951


Foto Manja: Monica Boschman

Annuleringskosten
Restitutie bij annuleren: (1) t/m 30 april 100% van je bijdrage -€35,- administratiekosten (2) t/m 31 mei 50% (3) t/m 30 juni 30% (4) t/m 29 juli 15%. Als we een vervanger vinden, krijg je natuurlijk meer terug.