23 april: inspiratiedag voor pelgrims

Marjoke-Schulten-constellatie-de-reis_20160213-191803_1.jpg

Inspiratiemiddag Walk of Wisdom

zaterdag 23 april van 13.00u- 17.00u. Villa Wylerberg, Beek Ubbergen. Deelname: gratis.

De Walk of Wisdom is vorig jaar juni met een prachtige bijeenkomst in de Stevenskerk geopend. Misschien was je daar wel bij? Inmiddels zijn er bijna 500 pelgrims op pad gegaan en deze groep groeit gestaag. Dat willen we zo houden. Daarom organiseren we een middag om samen na te denken hoe we de route kunnen laten uitgroeien tot een inspirerende nieuwe bezinningstraditie met mondiale ambities. Dat klinkt groots, daarom beginnen we klein. De centrale vraag voor deze bijeenkomst is:

Wat heeft jou geïnspireerd en hoe kun je anderen inspireren?

Tijdens deze middag nodigen we je uit om met anderen in gesprek te gaan over  ervaringen en belevenissen tijdens de pelgrimstocht. Wat heeft het je gebracht en wat ben je tegengekomen binnen en buiten jezelf? Dat kan gaan over persoonlijke inzichten, onderweg verdwalen, pijnlijke voeten, gebrek aan slaapplaats en toevallige ontmoetingen.

De volgende stap is hoe we met de gezamenlijk opgedane wijsheid en ervaringen anderen kunnen inspireren om ook de Walk of Wisdom te gaan wandelen. Hoe mooi zou het zijn als er altijd pelgrims onderweg zijn op de Walk of Wisdom…

De middag staat los van de voorbereidingsdag op een Walk of Wisdom door het Han Fortmann centrum op 16 april. De voorbereidingsdag is voor mensen die nog gaan lopen en zich hierop willen voorbereiden. De inspiratiedag is voor degenen die al gelopen hebben en mee willen denken over de toekomst van de route.

Aanmelden of meer over de inspiratiemiddag 

Meer over de dag van het Han Fortmann centrum

Afbeelding: Constellatie, de reis door Marjoke Schulten in Seizoenen van het Leven: een hedendaags getijden- en pelgrimsboek