Laatste nieuws en ontwikkelingen van de Walk of Wisdom

Subcategorieën van deze categorie:

Help mee
SEPT
19

"Laat je maskers vallen, toon je ware gezicht" (Huib Wijtenburg, pelgrim 999)

Met prachtige muziek en liederen werden wij op zaterdag 17 december 2016 uitgeleide gedaan op onze pelgrimstocht.

Bij het vertrek uit de Stevenskerk sprak ik het volgende gedicht uit:                                                     

Labyrint

Heb je het verlangen om te dwalen

in je eigen labyrint

Van buiten naar binnen

Ben je nieuwsgierig

wat je daar vindt?

Door met lezen
SEPT
14

Kwestie van verdieping

Kwestie van verdieping

"Diepgang ontstaat wanneer je jezelf gaat voelen, dat is iets heel anders dan over jezelf nadenken". Lidia van Engeland.

Zondag 17 september verzorgt Lidia van Engeland met Monica Wagner de muziek voor onze maandelijkse vertrekceremonie. Lidia heeft de ceremonies mee ontwikkeld en was al een paar keer ceromoniemeester. Ze heeft een eigen coachingsbureau en begeleidt mensen via het Questie Consult, een kort loopbaan traject waar je aan de hand van vijf vragen een kwestie onderzoekt die op dit moment een grote invloed heeft op je leven. Een kwestie die vaak onder de oppervlakte ligt.  

...
Door met lezen
SEPT
14

Valkhofvereniging en Walk of Wisdom bekrachtigen hun samenwerking

De vertrekceremonies van pelgrimsroute de Walk of Wisdom worden voortaan gehouden in de Nicolaaskapel van de Valkhofvereniging in het Valkhofpark in Nijmegen. Na een proef van enkele maanden bekrachtigden beide partijen de samenwerking met de overhandiging van een startpakket voor de pelgrimsroute. 

Voorzitter Rob van Bruggen van de Valkhofvereniging kreeg deze uit handen van Manja Bente, medeontwikkelaar van de Walk of Wisdom. De Stevenskerk blijft het begin- en eindpunt van de route.

...
Door met lezen
SEPT
13

Een filmende pelgrim uit Bunschoten


Jaap Bunk van RTV Bunschoten is de Walk of Wisdom aan het lopen en maakt van elke etappe een korte film. Bekijk hier zijn eerste film en abonneer je op zijn youtube kanaal RTV Bunschoten als je ook de andere wilt zien!

Door met lezen
SEPT
09

Ook nieuwe Heumense burgemeester ambassadeur

Ook nieuwe Heumense burgemeester ambassadeur

De sinds mei 2017 aangetreden burgemeester van Heumen Marriët Mittendorff is ambassadeur geworden van de Walk of Wisdom. 

Mittendorff is opvolger van Paul Mengde. Ze is de eerste vrouwelijke burgemeester van het dorp Heumen. De Walk of Wisdom gaat door deze gemeente bij Malden (o.a. Heumensoord) en Overasselt (Hatertse Vennen).  

...
Door met lezen

Walk of Wisdom logo Huub en Adelheid Kortekaas

Zoek een bericht

Geef de pelgrim moed: Vriendencampagne 2017