Laatste nieuws en ontwikkelingen van de Walk of Wisdom

Subcategorieën van deze categorie:

Help mee
JULI
14

Jaarverslag 2016

Jaarverslag 2016

Ons jaarverslag is gepubliceerd! Lees hier het volledige jaarverslag 2016.

Samenvatting 

...
Door met lezen
JULI
12

Pelgrim maakt korte film over Walk of Wisdom


Leonie van den Schoor schreef zich in als pelgrim 205 en besloot een korte film over de route te maken. Ze heeft een eigen productiebedrijf Stukproducties.nl en bood ons de film aan met op de achtergrond het instrumentaal Takk til Ingunn van Ben Dirks en Helma Mollenkamp.

...
Door met lezen
JULI
11

Lopen in vertrouwen (pelgrim Wil Kouwenberg)

 

‘Het universum regelt de details’ is een van de zinnen die ik meedraag in mijn leven. Ook gedurende mijn Walk of Wisdom.

Een cadeau aan mezelf uit dankbaarheid dat ik weer kon lopen na een heftige periode van veel complicaties na een val. Maar ook de behoefte deze walk te lopen als respect en eer aan mijn leven, mijn leven precies zoals het was en is.

Door met lezen
JULI
11

Uit liefde voor de aarde

Uit liefde voor de aarde

De mate waarin je je hebt laten inspireren in je leven - dat is wijsheid volgens mij. Lidy van Lie​ ​Peters.

Lidy van Lie Peters is een van de markeerders van de Walk of Wisdom. In juni gingen we samen een paaltje zetten bij de Mookerhei aan de vooravond van een stiltewandeling over 'vieren'. 

...
Door met lezen
JULI
09

Let op : Vierdaagse komt eraan!

Let op : Vierdaagse komt eraan!

In de week van maandag 10 juli tot en met vrijdag 14 juli is ons begin- en eindpunt de Stevenskerk gesloten in verband met het opbouwen voor de Vierdaagse Feesten. Je kunt wel aanbellen bij Stevenskerkhof 64 tussen 11 uur en 4 uur en vragen naar Rens.

In de Vierdaagse week zelf (15-21 juli) is het erg druk rondom Nijmegen en kun je vermoedelijk geen slaapplaatsen vinden. Je kunt het natuurlijk gerust proberen: een beetje eigenwijs zijn, is soms best leuk!

...
Door met lezen

Walk of Wisdom logo Huub en Adelheid Kortekaas

Zoek een bericht

Geef de pelgrim moed: Vriendencampagne 2017