Laatste routenieuws

Stevenskerk door Bart KouwenbergVertrek of aankomst

Kijk hier voor de openingstijden van begin- en eindpunt de Stevenskerk. Let op: van 9 juli tot 14 juli is de kerk gesloten en in de week erna is de Vierdaagse en wordt het erg druk rondom Nijmegen!

Stevenskerk gesloten?

Bel aan bij Stevenskerkhof 62, beheerder Rens is vaak aanwezig - ook in de wintermaanden als de kerk gesloten is. Wanneer niemand open doet, post dan een briefje met je naam, inschrijfnummer en vertrekdatum in de brievenbus bij Kerkboog 2, onder de poort.

Vogelringetjes Loonsche Schuur door Mirjam Klever nummer 11Ophaaladressen vogelringetjes

- Vogelringetje Gennep: café Den Diepen (Milsbeek) heeft bij de deur een vogelhuisje met ringetjes voor als ze dicht zijn.

- Jachtslot Mookerheide (Mook-Middelaar) is voorlopig dicht! Haal je ringetje bij 't Zwaantje of kijk in het vogelkastje tegen de houten schuur in het laantje achter het jachtslot. De schuur staat bij de vernieuwde broeikassen en het vogelkastje heeft ons Pelgrim symbool. 

- Vogelringetje Oss: bakker Ravenstein is vervallen. Ga naar Stadsherberg de Keurvorst of haal het ringetje bij boerderijterras de Loonse Schuur (Maasdijk 18, Neerloon), net voor Ravenstein (foto). 

- Vogelringetje Druten: café Tabaksplant in Afferden heeft een vogelhuisje met ringetjes naast de midgetgolfbaan, tegenover het cafetaria.

- Let op: De Verleiding in Deest, ná Afferden is bankroet, haal je ringetje in Afferden bij Tabaksplant!

Markeringen

De route is op dit moment overal gemarkeerd m.u.z. van het Reichswald waar we wachten op goedkeuring. Gebruik de detailkaartjes in de routegids met de puntsgewijze routebeschrijving die uitgebreid getest is.

GPS bestand is verkrijgbaar bij pelgrimsbureau@gmail.com. 

OV-schema

We raden iedereen aan de route in een week te lopen om los te komen van je dagelijkse routine. Wil je het toch anders doen, kijk hier voor het OV-schema van Patricia Akkermans van D'ankhlink. 

Foto Stevenskerk: Bart Kouwenberg

Foto vogelringetjes Loonsche Schuur Neerloon: Mirjam Klever

Walk of Wisdom logo Huub en Adelheid Kortekaas

Geef de pelgrim moed: Vriendencampagne 2017