De WoW in een jaar rond: Nederasselt - Ravenstein

De Walk of Wisdom in een jaar rond

Begeleide stiltewandelingen

Vanaf 18 maart 2017 lopen we met wisselende begeleiders in tien étappes de Walk of Wisdom in een jaar rond. De wandelingen worden ingeleid met een ervaring of thema van de begeleider. De wandeling daarna is een deel in stilte en een deel in onderlinge uitwisseling.

Gezamenlijke afsluiting met een drankje voor wie wil.

Achtergrond

De Walk of Wisdom heeft als uitgangspunt dat iedereen een bron van wijsheid heeft: de ervaring. De route is bedoeld om ruimte te maken voor die ervaring. De stiltewandelingen zijn een initiatief van bestuurslid Hans Peerden en pionier Damiaan om een stukje verbondenheid te ervaren en inzichten uit te wisselen. 

Begeleiding 

De wandeling wordt begeleid door Anja Strik van Het Zesde Geluk en Patricia Akkermans. Thema en vertreklocatie worden nog bekend gemaakt: hou de website in de gaten of like ons op facebook

Vervoer

Begin- en aankomstlocatie worden zo uitgezocht dat ze goed te bereiken zijn met openbaar vervoer vanaf en naar Nijmegen centraal. We maken hiervoor gebruik van het OV-schema van pelgrim Patricia Akkermans.  

De WoW in stilte Marjolein Pieks

Kosten en deelname

Deelname is steeds €10,- waarvan €1,- voor het landschap en de rest voor de organisatie en ontwikkeling van de Walk of Wisdom (meer). Vrijwilligers van de Walk of Wisdom lopen gratis mee met een vrijwillige bijdrage voor het landschap.  

Je kunt met een of meer wandelingen meedoen. Wie de Walk of Wisdom steunt met €50,- of meer loopt net als de vrijwiligers gratis mee met een vrijwillige landschapsbijdrage. Bij de inschrijving kun je dit aangeven.

Neem wat te eten en drinken mee voor je zelf en om uit te delen! 

Data

Alle data van de stiltewandelingen op een rij:
18 maart, 7 mei, 3 juni, 2 juli, 3 september, 5 november, 3 december, 7 januari 2018, 4 februari 2018 en 4 maart 2018. 

Wat doen we met de bijdrage

Met het inschrijfgeld maak je de Walk of Wisdom mede mogelijk: we krijgen geen subsidie en zijn afhankelijk van de verkoop van startpakketten en donaties (meer). De landschapsbijdrage gaat naar de natuurgebieden aan de route. Denk aan een boom die gunstig bloeit voor bijen, een zitbank of een paar honderd meter nieuwe heggen. 

Afbeeldig: Elyzeese Velden door Siemen Dijkstra in Seizoenen van het Leven

Foto: Marjolein Pieks. Marjolein liep de Walk of Wisdom in stilte samen met Heidi en Cees.

Details

Startdatum zondag 5 november 2017 11:00 am
Einddatum zondag 5 november 2017 16:30 pm
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon €10.00
€10.00

Deel dit evenement

Walk of Wisdom logo Huub en Adelheid Kortekaas

Geef de pelgrim moed: Vriendencampagne 2017